tag:blogger.com,1999:blog-1847750518341335781.post9125611058770912276..comments2023-05-12T21:57:56.611+03:00Comments on Silkosta rukiiseen – From Pine Bark to Rye: Kotitekoista juustoa – Home Made CheeseKodin hengetärhttp://www.blogger.com/profile/09213543358188479097noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1847750518341335781.post-16604756713752343322013-01-25T13:01:09.191+02:002013-01-25T13:01:09.191+02:00Kiitos erinomaisista ideoista heran hyödyntämiseen...Kiitos erinomaisista ideoista heran hyödyntämiseen. Se on tosiaan sen verran hyödyllinen oheistuote, että ei missään nimessä kannata pois heittää. Eikä siinä muutenkaan olisi järkeä, tuleehan heraa juustoa valmistaessa hyvin paljon.Kodin hengetärhttps://www.blogger.com/profile/09213543358188479097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847750518341335781.post-21874402255822965222013-01-24T19:12:55.498+02:002013-01-24T19:12:55.498+02:00Juuston hera on herkku monien eväiden pohjaksi. Le...Juuston hera on herkku monien eväiden pohjaksi. Leivät ja pullat ovat tietysti helpoimpia mutta kaikkiin maitoa ja munaa tai vettä vaativiin laatikoihin ym. Juureskeiton liemeksi mainio mutta palaa pohjaan hieman helpommin. (Siinä taitaa olla proteiinia.)Matala lämpötila eli haudutus on hidasta, mutta eihän aina ole kiire. Ja jos siinä on kerran proteiinia (ainakin)niin sen eteen kannattaa käyttää luovuutta. Sehän siirtyisi ainakin jossain määrin kaikkiin kuiviin aineisiin ja tekisi niistä arvokkaampaa ravintoa. Siis pastan valmistus, puuro,kaikkien riisien kypsennys, cuscus, bulgur... Anonymousnoreply@blogger.com